„Zahvali mi osmjehom“

03/07/2020

Obzirom na užurbani i sve stresniji način života, mnogi ljudi su tako umorni da vam ni osmijeh ne mogu dati. Kažu da je smijeh univerzalni lijek koji liječi sve bolesti, ublažuje patnju, rastjeruje brige i tugu.

Jedna mala čestitka baš svaki put uspije izmamiti nam osmjeh, a svi se obradujemo kada dobijemo taj odavno zaboravljeni znak pažnje.

Čestitke se  izrađuju ručnim postupkom reciklaže na način da recikliranom papiru dodajemo sjemenke cvijeća i ljekovitog začina s namjenom da komadić tog papira se prekrije zemljom i zalijeva, a nakon nekoliko dana iz sjemena koje sadrži niknuti će biljke. Iznenadite svoje drage osobe i upotpunite savršeni dar sa nekoliko riječi na ručno izrađenoj čestitki. Pošaljite čestitku i na taj način izmamit ćete osmjeh dragoj osobi svaki dan dok se brine o svojoj biljci. Osmijehom zahvalite na osmijehu koji su Vam uputili, jer osmjeh ne košta, on je lijek ,on život čini ljepšim.

Radionica:

Izrada čestitki i poruka napravljenih od recikliranog papira iz kojeg ponovnom upotrebom tj. recikliranjem, raste biljka i na taj način čuvamo okoliš, razveselimo dragu nam osobu, a od prikupljenih sredstava brinemo se o bolesnima i potrebitima.

Više….

ADVENTSKO DARIVANJE

ADVENTSKO DARIVANJE

Draga djeco, roditelji, najdraže naše tete, dobri ljudi, prijatelji,  volonteri, susjedi.... SVIMA vama, cijeloj...